Tansiyonu yalnızca AK Parti düşürür

Tansiyonu yalnızca AK Parti düşürür

Tansiyonu yalnızca AK Parti düşürür
13.04.2009 11:20:00 1554 0

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı 19 Mart 2009 günü Darende’de esnaf gezisi yaparak Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan’a destek istedi. Bir eczanede tansiyon ölçtüren hastanın ‘milletin tansiyonu çok yüksek’ demesi üzerine Fındıklı: “Yaptığı hizmet ve çalışmalarla milletimizin tansiyonunu yalnızca AK Parti düşürebilir” dedi.

Mücahit Fındıklı AK Parti’li Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan’la birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla görüştü. Esnaf ziyareti sırasında bir eczanede tansiyon ölçtüren bir vatandaş, ekonomik kriz ve işsizlik gibi nedenlerden sıkıntı yaşayan milletin tansiyonunun yüksek olduğunu belirterek bu işlere çözüm bulunmasını istedi.

Hizmetler milletin ayağına götürüldü

Fındıklı, AK Parti Hükümetinin geçmiş dönemlerdeki çalışmalardan çok fazlasını yaptığını bildirdi. Hükümetin sağlık, ulaşım, eğitim ve sanayileşme konularında yaptığı atılımlarla adını tarihe yazdırdığını ve insanların etrafına baktığında bu hizmetleri görebileceğini söyleyen Fındıklı konuşmasını: “Son günlerde yaşanan kriz yalnızca Türkiye’yi değil, tüm dünyayı etkisi altına almıştır. Yaptığımız hizmet ve çalışmalarla milletimizin tansiyonunu yalnızca AK Parti düşürebilir. Çünkü biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. Her alanda milletimizin ayağına getirdiğimiz hizmetler görülmeyecek kadar küçük ve basit değildir” şeklinde sürdürdü.

Esnaf bir başkan seçin

Fındıklı başka bir esnaf ziyareti sırasında müteşebbis ruhlu ticaret adamlarının yetiştiği Darende’ye esnaf bir belediye başkanı gerektiğini bunun da partilerinin daha önce ilçe başkanlığını yapan ve bugün yerel yönetime talip olan İsa Özkan’ın olduğunu ve başarılı çalışmalarla ilçeyi geliştireceğine inandığını ifade etti.

İlçedeki partilerin seçim bürolarını da ziyaret eden Fındıklı, esnaf gezisi sırasında karşılaştığı MHP Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman’a da başarı diledi. Seçim tatlı bir yarış havasında güzellik içerisinde geçmesini temenni eden Fındıklı ‘kimin hakkında hayırlıysa o kazansın’ dedi.


Anahtar Kelimeler: