Yazıcıoğlunun duası bir araya getirdi

Yazıcıoğlunun duası bir araya getirdi

Yazıcıoğlunun duası bir araya getirdi
Gündem 28.03.2009 13:53:00 1822 0

Helikopter kazası geçiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için Malatya’nın Darende İlçesi’nde de Kur’an-ı Kerim okunup, dua edildi. Duaya ilçedeki Belediye Başkanı Adayları da katıldı.

BBP Darende Belediye Başkan Adayı Seydi Güşen’in seçim bürosu önünde toplanan vatandaşlara seslenen BBP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kürşat Gök, Türkiye’nin önemli siyasi liderlerinden Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat ettiği bilgisini aile kaynaklarından üzülerek öğrendiklerini ifade etti.

Üzüntülerinin sonsuz olduğunu dile getiren Gök, seçim çalışmaları sırasında elim bir kaza sonucu vefat eden Genel Başkanlarının kazasının ardından partilerin propagandalarını durdurarak ona karşı duydukları saygı da göstermiş olduklarının altını çizdi. Kürşat Gök konuşmasının devamında; “Muhsin Başkan, adını Büyük Birlik koyduğu partisi ile amaçladığı siyasi çalışmasını sürdürmüş, ölümünde de herkesi birlik içerisinde tutmayı başarmıştır. Milletimiz Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir adamı unutmayacaktır” diye konuştu.

Okunan Kur’an’ın ardından vatandaşlar dualarında Yazıcıoğlu ve beraberindekilere rahmet diledi.

Seçimlerden bir gün önce farklı partilerin adayları Yazıcıoğlu için yapılan duada bir araya gelerek vefat edenlere rahmet diledi. Çok sayıda vatandaş ve farklı partilerden kişilerin de iştirak ettiği dua merasimine Belediye Başkan Adaylarından Darende Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Adayı Memduh Önal, AK Parti Adayı İsa Özkan, MHP Adayı Cengiz Kocaman katıldı. Adaylar BBP Belediye Başkan Adayı Seydi Güşen ve BBP İlçe Başkanı Ali Gök’e taziye dileklerini iletti.


Anahtar Kelimeler: