Milletimizin Başı Sağolsun

Milletimizin Başı Sağolsun

Milletimizin Başı Sağolsun
Gündem 28.03.2009 11:21:00 1636 0

Helikopterin enkazına ulaşmakta güçlük çekildiğinin bildirilmesi ve cesetleri bulunanların arasında Muhsin Yazıcıoğlu`nun olmadığı haberleri sürerken umutların kesilmesi üzerine Darende BBP teşkilatında da büyük üzüntü yaşandı. Partililer ve vatandaşlar Yazıcıoğlu için gözyaşı dökerken seçim bürosu taziye ziyaretçileriyle dolup taştı.

Darende Belediye Başkanı ve SP`den Belediye Başkan Adayı olan Memduh Önal`da 37 yıllık dava arkadaşı yakın dostu olan Yazıcıoğlu`nu kaybetmiş olmanın hüznünü yaşadığını bildirdi. Henüz resmi açıklama yapılmadığını da ifade eden Önal: "Milletimizin başı sağolsun, Türkiye önemli bir siyaset adamı ve liderini kaybetmiştir. Üzüntümüz sonsuzdur" dedi.

Yazıcıoğlu ile ilk tanıştıkları günü ve 37 yıl öncesine dayanan dostluklarını dile getiren Önal, partililere taziye dileklerini iletti. BBP Darende Belediye Başkan Adayı Seydi Güşen ve BBP İlçe Başkanı Ali Gök, Önal`a gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Ali Gök, Darende`deki siyasi partilerin de propaganda çalışmaları durdurarak acılarına ortak olduğunu ifade ederek; "Davamızın liderini kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzüntümüz sonsuz, milletimizin başı sağolsun" diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: