Milletimizin birliğe ihtiyacı var

Milletimizin birliğe ihtiyacı var

Milletimizin birliğe ihtiyacı var
11.03.2009 21:38:00 2387 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Darende’de partisinden belediye başkan adayı olan Seydi Güşen’in seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada milletimizin birliğe ihtiyacı olduğu ve toplum olarak herkesin el ele vererek güçlü durması gerektiğini söyledi.

Adaylar da karşılamaya katıldı

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu 16 Şubat 2009 günü Darende’ye gelişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Darende’den AK Parti Belediye Başkan Adayı İsa Özkan ve MHP Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman’da Yazıcıoğlu’nu karşılayarak ‘hoş geldin’ dedi. Farklı partilerden olmasına rağmen karşılamaya gelen belediye başkan adaylarına gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür eden Muhsin Yazıcıoğlu, ayrı düşüncelere sahip olsa da insanların birlik içerisinde olmasının güzel bir haslet olduğunu bildirdi.

Üreten ve kazanan belediye

BBP adayı Seydi Güşen açılışta yaptığı konuşmada temiz, ilkeli ve dürüst siyasetin adresinden bu yarışa katıldığını ve amacının Darende’ye hizmet olduğunu söyledi. Herkesimi ve her düşünceyi kucaklayan bir anlayışa sahip olduklarının altını çizen Güşen; “Ben ve arkadaşlarım hazırlamış olduğum projelerle Darende’nin çehresini değiştireceğiz. Üreten ve kazanan bir belediye olacağız” dedi.

BBP’yi güçlendirin

Muhsin Yazıcıoğlu, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada da seçimlerin milletimize hayırlı olmasını diledi. Darende ilçe merkezi, Aşağıulupınar ve Ayvalı beldelerinin başkan adaylarına partilerini tercih ettikleri için teşekkür eden Yazıcıoğlu, vatandaşların BBP’ye oy vererek bizleri güçlendireceğine inandığını ifade etti.

Birlik içerisinde olunmalı

Yazıcıoğlu konuşmasının devamında; “Siyaset bir hizmet aracıdır, tatlı bir hizmet yarışı içerisinde olunmalı. Biz kötülüklerle yarışmada değil, iyilikte, güzellikte, dürüstlük yarışmasında varız. Yerel seçimlerin yaklaştığı günümüzde toplumlarda ayrışmalar olmamalı. Elbette herkes bir parti ve adayı sevebilir, destekleyebilir ama milletimizin ortak değerleri için hepimiz el ele vermeliyiz. Milletimizin birliğe ihtiyacı var. Bakın biraz önce bizi karşılamaya gelenler arasında diğer partilerin adayları da vardı. Bize hoş geldiniz dediler, bundan büyük mutluluk duydum. Bu tabloda olduğu gibi herkes birbirini sevmeli ve saymalı. Darende’deki bu güzellik milletimize örnek olmalı” dedi.

Yazıcıoğlu daha sonra Hulûsi Efendi Vakfı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Muhsin Yazıcıoğlu Sivas’a hareket etti.


Anahtar Kelimeler: