AK Parti seçim bürosu açıldı

AK Parti seçim bürosu açıldı

AK Parti seçim bürosu açıldı
11.03.2009 21:38:00 2606 0

AK Parti’den Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan’ın seçim ve koordinasyon merkezi 21 Şubat 2009 günü açıldı. Açılışa AK Partili Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ile çok sayıda partilinin katıldı.

Hizmetleri anlattı

İsa Özkan açılışta yaptığı konuşmada 7 yıl AK Parti ilçe Başkanı olarak hizmet ettiğini ve iktidarın Darende’ye büyük hizmetler kazandırdığını kaydetti. Özkan konuşmasında Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulduğunu, 196 konutluk TOKİ’nin yapıldığını, Hulûsi Efendi Devlet Hastanesinin inşaatının tamamlandığını ve hizmete girdiğini, kapalı spor salonunun tamamlandığını, Tohma Kanyonu ve Günpınar Şelalesi projelerinin hayata geçirildiğini, tarihi eserlerin onarılarak yeniden eski inkişafına kavuştuğunu, Vakıfbank’ın hizmete girdiğini,  Darende’ye 5 adet anaokulu açıldığını, Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi’nin açıldığını, 200 yataklı pansiyonun ihale edildiğini, Ahmet Çokyaşar İlköğretim Okulunun tamamladığını ve öğrencilerin güzel bir eğitim binasına kavuştuğunu söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nun Darende’ye şube açacağını ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceğini, eski hastane binasının devrinin yapılarak belediye binası olarak kazandırıldığını ifade eden İsa Özkan seçimlerin Darende’ye ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Nefer olarak hizmet edeceğiz

AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır hedeflerinin partilerinin başarısını Malatya’ya yansıtmak olduğunu söyledi. Çakır konuşmasında; “Aday adaylık sürecinde aldığımız kararla hangimiz aday olarak gösterilirsek diğerleri onun yanında bir nefer olarak yer alarak çalışmaya AK Parti’yi daha güçlü ve daha çok hizmet üreten bir hale getirmeye karar vermiştik. Bu doğrultuda tutum ve çalışmalarımız devam ediyor. Gücünü milletimizden alan AK Parti verdiği hizmetlerle gönüllere taht kurdu, biz de sizlerin desteğiyle durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

Başbakan Darendeye değer veriyor

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık geçtiğimiz yılın en büyük yatırımının158 Milyon TL ile Darende’nin içerisinden geçen Malatya-Kayseri karayoluna verildiğini bildirdi. Öznur Çalık hükümetin yaptığı yatırımlarla güzel çalışmalara imza attığını söyledi. Çalık konuşmasında; “Geçtiğimiz yılın en büyük yatırımı olan 158 Milyon TL Darende’nin içerisinden geçen Malatya-Kayseri karayoluna verildi. 2008 yılında yolun ve tünelin ihaleleri tamamlandı. Bu konuda dönemin il başkanı olan Ahmet Çakır’ın büyük gayretleri olmuştur. Malatya’nın ilçeleri arasında Darende’yi oldukça önemsiyoruz. Sayın Başbakanımız da Darende’yi önemsiyor ve Malatya’nın Belediye Başkanlığına Ahmet Çakır’ı göstererek Darendelilere verdiği değeri ortaya koymuştur. Bundan sonra Darendelilere düşen AK Parti’yi seçerek güzel hizmet almaya devam etmek olmalıdır” dedi.

Manevi hava güçlü kılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da konuşmasında Darendelilerin her yerde dürüst ve düzgün insanlar olduğunu kaydederek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı dönemlerde gittiği yerlerde görüştüğü oda başkanlarının Darendelilerden memnuniyet duymasının kendisini gururlandırdığını ifade etti. Fındıklı konuşmasının devamında; “Buranın manevi havasından güç alan herkes başarılı oluyor. Ben bunu defalarca yaşadım. Siz bizleri destekledikçe Darende her şeyin en iyisine lâyık olmaya devam edecek. Çünkü biz gücümüzü milletimizden yani sizlerden alıyoruz” diye konuştu.

Tarım Bakanı Mehdi Eker’in katıldığı bir yemekte yaptığı dua ile ün yapan Yenice Belediye Başkanı Mehmet Yücel’in okuduğu duanın ardından açılış gerçekleşti.

Milletvekilleri açılışın ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Heyet daha sonra Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i de ziyaret ederek bir süre görüştü.


Anahtar Kelimeler: