Sarılar yeniden başkan seçildi

Sarılar yeniden başkan seçildi

Sarılar yeniden başkan seçildi
11.03.2009 21:26:00 2074 0

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı seçimlerinde hemşehrimiz Mustafa Sarılar güven tazeledi.

TSO binasındaki Rahmi Akça Salonu’nda meclis divanını belirlemek üzere yapılan seçime Mustafa Sarılar ve Rıfat Duman’ın oluşturduğu iki ayrı liste ile gidildi. 2 adayın yarıştığı seçim kıran kırana bir mücadele içerisinde geçti.

Kullanılan 70 oydan Duman 32 oy alırken, mevcut başkan Sarılar 37 oy alarak, tekrar meclis başkanlığı görevine getirildi. Seçimlerde bir oy da geçersiz sayıldı. Oyların bir birine yakın olması seçim atmosferini daha heyecanlı hale getirdi.

Sarıları ilk, rakibi kutladı

Yapılan sayımın sona ermesi ve Mustafa Sarılar’ın 5 oy farkla yeniden meclis başkanı seçilmesinin ardından 32 oy alan Rıfat Duman Mustafa Sarılar’ı ilk tebrik eden isim oldu. Mustafa Sarılar ve Rıfat Duman’ın sergilediği tablo meclis üyeleri tarafından da takdirle karşılandı.

TSO Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, seçimin ardından yaptığı konuşmada, seçimlerde sağduyunun hâkim olduğunu belirtti. Bu seçimlerin bir yarış olduğunu ifade eden Sarılar, “Yarış buraya kadardı. Bundan sonra Sivas için ne yapabiliriz adına ortak akla ihtiyacımız vardır” diye konuştu.  Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, konuşmasının ardından meclis üyelerinin tebriklerini kabul etti.


Anahtar Kelimeler: