Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan?nın acı günü

Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan?nın acı günü

Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan?nın acı günü
Gündem 28.08.2015 14:48:00 2728 0

Darende Belediye Başkanı Yardımcısı Durmuş Doğan`nın Muş`ta görev yapan damadı uzman çavuş Hüseyin Özdemir, içerisinde bulunduğu aracın takla atması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, kaza Muş-Bingöl karayolunun Köykent mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 46 F 6343 plakalı hususi otomobil, seyir halinde iken takla atarak yoldan çıktı.

Yaklaşık 200 metre yuvarlanan araçta bulunan uzman erbaşlar Hüseyin Özdemir, Orçun Yılmaz ve Ali Akkoç araçtan savruldu. Kazada uzman erbaşlar Hüseyin Özdemir ve Orçun Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Ali Akkoç ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralı asker, burada tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden askerlerin cesetleri de morga kaldırıldı.

Muş 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında düzenlenecek resmi törenle Orçun Yılmaz`ın Samsun`a, Hüseyin Özdemir`in Kahramanmaraş/ Afşin`e ve Ali Akkoç`un da Denizli`ye cenazelerinin gönderileceği bildirildi. Özdemir`în cenazesi helikopterle getirildiği Malatya`dan memleketi Kahramanmaraş`ın Afşin ilçesine götürülerek toprağa verildi.

Darende Haber olarak Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan`ın damadı Hüseyin Özdemir ve arkadaşları Ali Akkoç ve Orçun Yılmaz`a Cenab-ı Allah`tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.


Anahtar Kelimeler: