Kaybettiği aracını mezarlıkta buldu

Kaybettiği aracını mezarlıkta buldu

Kaybettiği aracını mezarlıkta buldu
Gündem 24.08.2015 18:11:00 1779 0

Antalya`da polis memuru olarak görev yapan Dursun Kayış, tatil için geldiği Darende`de, içerisinde bir miktar para bulunan aracını park ettiği yerde bulamayınca polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Antalya `da görev yapan polis memuru Dursun Kayış, tatilini geçirmek için Darende`ye geldi. Hasan Gazi Caddesi`ndeki akrabalarını ziyarete giden ailesini almak için akşam saatlerinde eve gelen Kayış, aracını el frenini çekerek çalışır vaziyette park etti. Bir süre sonra evden çıktığında aracın yerinde olmadığını gören Kayış, polisi arayarak aracının çalındığını bildirdi. Mahalleye gelen olay yeri inceleme ekipleri, içerisinde bir miktar para da olduğu belirtilen aracın çalındığına dair ize rastlamadı. Sabah namazından dönerken, mahalle mezarlığında çalıların arka kısmında bir otomobil gördüğünü söyleyen vatandaşın ihbarı üzerine polis, aracı yaklaşık 30 metre uzaklıkta ve 5 metre aşağıdaki mahalle mezarlığında buldu. Yapılan incelemede, kısa süre önce fren balataları yenilenen aracın hafif meyilli yolda el freninin tutmaması sonucu mezarlığa düştüğü tespit edildi.

Kayış, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, gece karanlığında çalılıkların üzerinden aşağı düşen aracın sesini duymadıklarını, koyu renkli olduğu için fark edemediklerini, ayrıca böyle bir şeyin başlarına geleceğini düşünmediklerini söyledi.

Aracının vinç yardımıyla mezarlıktan çıkarılmasını izleyen Kayış, parasının ve aracının çalınmadığına sevindiğini ancak otomobilinde ciddi hasar oluşmasına üzüldüğünü belirtti.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4646


Anahtar Kelimeler: