Emniyet için çalışmalar başladı

Emniyet için çalışmalar başladı

Emniyet için çalışmalar başladı
Gündem 12.08.2015 13:37:00 1491 0

İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, kısa bir süre önce Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihale edilen emniyet müdürlüğü hizmet binasının temel kazı çalışmalarını inceledi. Arif Köse, yeni yapılacak olan Selçuklu mimarisindeki hizmet binasının, ilçenin çehresine yenilik katacak önemli eserlerden bir tanesi olacağını söyledi.

Hacıderviş Mahallesi`nde iki dönüm arazi üzerine yapımına başlanılan emniyet hizmet binasının kazı çalışmalarını inceleyen Arif Köse, yüklenici firma yetkilisi Murat Doğan`dan telefonla kazı çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Köse, temel kazı çalışmalarının  hızlı bir şekilde sürdüğünü zeminden 6 metre aşağıya inildiğini belirterek, yeni hizmet binasının çevreye duyarlı akıllı bina olacağını, 450 gün sonra tamamlanması planlanan Selçuklu mimarisini taşıyan binanın ilçeye yenilik katacağını, vatandaş odaklı hizmet anlayışını yansıtan etkin, verimli ve şeffaf kamu hizmetinin sunulmasına imkan sağlayacağını ifade etti.

Tören alanı ve meydanı, açık ve kapalı otoparkı, 200 kişilik konferans salonu, spor merkezi ve sosyal tesisi ile toplam 900 m2 kapalı alana sahip olacak Emniyet Müdürlüğü`nün yeni hizmet binası Darende`nin en prestijli binalarından birisi olacak.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4605


Anahtar Kelimeler: