Kaymakam ilk teşekkürünü verdi

Kaymakam ilk teşekkürünü verdi

Kaymakam ilk teşekkürünü verdi
Gündem 11.08.2015 12:30:00 1450 0

İstanbul`a tayini çıkan Darende Malmüdürü Mehmet Ali Yüksel`e İlçe Kaymakamlığı tarafından veda yemeği verildi. Görevine yeni başlayan Kaymakam Ali Türk 2 yıldır ilçede hizmet veren Yüksel`e hizmetlerinin anısına teşekkür belgesi verdi.

2013 yılında ilçemizde göreve başlayan Malmüdürü Mehmet Ali Yüksel`e özel bir restoranda Kaymakam Türk ve daire amirlerinin katılımı ile veda yemeği verildi.

Yemekte Darende`de görev yaptığı süre içerisinde güzel anılarının olduğunu ifade eden Yüksel, "Burada çok güzel çalışma ortamı var. Görev süresince oluşan sıcak ortamda hizmet vermek benim için çok özel ve anlamlı idi. Yeni gelen müdür arkadaşıma da bu ortamda başarılı güzel çalışmalar diliyorum." dedi.

Kaymakam Türk`de görev süresince herkesin sempatisini kazanmış olan Yüksel`e teşekkür ederek "Bu gün burada binim için bir ilk olacak, Darende`de göreve başladığım ilk günümde personelimiz olan  Mehmet Ali beye en hızlı teşekkür belgesini veriyorum." dedi.

Yeni görev yeri ve aynı zamanda ailesinin bulunduğu İstanbul iline tayin olmasını tebrik eden Türk ailesi ile birlikte sağlıklı mutlu bir hayat yaşaması temennisinde bulundu.

Yemeğin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Yüksel veda yemeğine katılan mesai arkadaşlarına teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Öte yandan yeni gelen Malmüdürü Hüseyin İğde görevine başladı. 


Anahtar Kelimeler: