Kaymakam Kuş?a veda iftarı

Kaymakam Kuş?a veda iftarı

Kaymakam Kuş?a veda iftarı
Gündem 16.07.2015 14:50:00 1438 0

Görev yeri değişen İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, aralarında muhtar ve köy korucularının da bulunduğu ilçe protokolü ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mülki Amirler Kararnamesi ile Siirt Vali Yardımcılığına atanan Kuş, çalışma süresince kendisine destek olan tüm Darendelilere teşekkür etti.

Kaymakamlık personelleri tarafından organize edilen iftar programında bir konuşma yapan Kuş, personellerimiz kendi imkanları ve olanakları ile  bu güzel ve anlamlı ortamı tertiplemişler, ben her birine ayrı ayrı teşekkür ederek Ramazan ayını huzurlu ve bereketli bir şekilde tamamlamayı diliyorum." dedi.

Kısa bir süre sonra Darende`ye veda edeceğini kaydeden Kaymakam Kuş, "bu kadim ve güzel ilçeye veda edeceğim. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerde hep güzel şeyler hatırlayacağım." şeklinde konuşmasını tamamladı.

Veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı Üst. Rauf Özgenç, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, İlçe Emniyet Müdür Arif Köse, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Müftü Ahmet Varol, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve köy koruyucuları katıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4460


Anahtar Kelimeler: