Başkan Çakır hemşehrilerine iftar verdi

Başkan Çakır hemşehrilerine iftar verdi

Başkan Çakır hemşehrilerine iftar verdi
Gündem 30.06.2015 13:37:00 1919 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Darende`de 2 bin kişinin katılımıyla iftar organizasyonu düzenledi. Programında hemşehrilerine seslenen Başkan Çakır, Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma, bolluk, bereket, ibadet ve mağfiret ayı olduğunu söyledi.

Kaymakam Bünyamin Kuş ve Belediye Başkanı Süleyman Eser tarafından karşılanan Çakır Hacı Hasan Akyol Çarşı Meydanında kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Çakır burada yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma, bolluk, bereket, ibadet ve mağfiret ayı olduğunu söyledi. Ramazan ayını Ramazan gibi yaşanmasının herkese nasip olması temennisinde bulunan Başkan Çakır, ?Ramazan ayını çok iyi değerlendirmemiz lazım. Ramazan ayı birliğimiz ve beraberliğimiz adına, dostluk, kardeşlik, akrabalık ve komşuluk ilişkileri anlamında çok önemli fırsatlar veriyor. Bu ay paylaşma ayıdır. Türk-İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıları hepimiz görüyoruz. Komşularımızın yanında olmalıyız, kimsesizleri, yaşlıları gözetmemiz gerekiyor. İftarımıza katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Verilen iftar yemeğinin çok anlamlı olduğunu belirterek Çakır?a teşekkür eden Kaymakam Kuş, ?Ramazanların birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu biliyoruz. Bu güzel günde bir arada olduğumuz için çok mutluyuz.? şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Eser de, hemşehrileri ile bir raya gelip böylesine güzel organizasyonu düzenlediği için Başkan Çakır?a teşekkür ederek, ?bu güzel meydanda hep beraber iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman sizinle, Darende`mizle ve memleketimizle gurur duyduk ve her zaman gurur duymaya devam edeceğiz. Bu mübarek günlerimizin huzurlu, sağlıklı geçmesini temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.? dedi.

İftar programında ayrıca Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu iftar öncesi mini bir konser verdi.

İlçe merkezindeki düzenlenen iftar programına, Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Yol ve Altyapı koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, Darende Belediye Başkan Yardımcıları Tacettin Ateş, Durmuş Doğan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çakır ve beraberindeki heyet iftar sonrasında ilçeden ayrıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4390


Anahtar Kelimeler: