Eser; Bu günlerin kıymetini bilmeliyiz

Eser; Bu günlerin kıymetini bilmeliyiz

Eser; Bu günlerin kıymetini bilmeliyiz
Gündem 29.06.2015 15:19:00 1529 0

Belediye Başkanı Süleyman Eser Yenice ve Ayvalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yaptı.

Darende Belediyesi, mahalle iftarları etkinliğinin 3.sü Yenice Mahallesinde gerçekleştirildi. Programa erken gelen Eser hemşehrileri ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Yoğun bir katılım olduğu etkinlikte, vatandaşlar Eser?e teşekkür ederek birlik ve beraberlik adına her yıl iftar sofralarının tekrarlanması talebinde bulundu.

Bu günlerin kıymetini bilmeliyiz

İlçenin en büyük ve uzak mahallelerinden biri olan Ayvalı Mahallesinde dün akşam 4.sü gerçekleştirilen iftara katılan Eser, Yenice Mahalellesinde yaptığı konuşmayı tekrarlayarak, "Şu mübarek günde sizlerle beraber olduk, beraber iftar edeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz, böyle günlerin kıymetini bilmemiz lazım. Bu günleri acı içerisinde geçiren insanlar var. Ailesi bir tarafta, kayıp çocuğu bir tarafta, kendi bir tarafta. Sıkıntılarımız var ama bizlerin sıkıntıları ufak tefek, en azından huzur içindeyiz. Şu anda huzur içinde iftarı bekliyoruz. Onun için bu günlerin kıymetini bilmeliyiz" dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine Eski Belediye Başkanı Abdullah Karakurt, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Gıda, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hilmi Öksüztepe, Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe, Belediye meclis üyeleri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4368


Anahtar Kelimeler: