Başkan, şampiyonlara iftar verdi

Başkan, şampiyonlara iftar verdi

Başkan, şampiyonlara iftar verdi
Gündem 22.06.2015 13:47:00 1467 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darendespor Kulübü yönetimini ve futbolcularını iftar sofrasında ağırladı.

İftar öncesinde bir konuşma yapan Eser, Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi`nde top koşturan Darendespor?un başarılı bir sezon geçirdiğini, futbolcuların ve yönetimin azimli çalışmaları ile 2 yıl aradan sonra takımın şampiyon olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Eser, elde edilen başarının Darende için çok anlamlı olduğunu ve takdir edilmesi gerektiğini belirterek, ?Gençler için de, gelecek adına bir umut ve spora teşvik noktasında çok önemli bir kazanım. Bu tür başarıların desteklenmesi ve alkışlanması gerek. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem sağlıklı olmaları hem de sosyal açıdan gelişmeleri amaçlı, sporla tanışmalarında bizlere büyük görev düşüyor. Günümüzde sokakta oynamaya fırsat bulamayan, bu boşluğu da evde bilgisayar başında geçiren çocuklarımızın ve gençlerimizin bu ihtiyaçlarını sağlamak için en kısa zamanda ilçemize Gençlik Merkezi  inşa etmeye çalışacağız.  Sağlıklı yarınlar için, güçlü Darende için spor alışkanlığının çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamamız lazım.? dedi.

Geçen yıl iptal edilen, ülkemizin önemli spor ve kültür etkinliklerinden 30 Ağustos Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivalinin bu yıl yapılacağı müjdesini veren Eser, ?Bu yıl kültür festivalimizi Darendespor ile birlikte yürüteceğiz. Özlenen güreş tablosu en güzel şekli ile hemşehrilerimize sunulacak.? şeklinde konuştu.

Darende Spor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe de, Başkan Eser?e teşekkür ederek,  günün anısına adına yaptırılan yeşil beyaz 44 numaralı Darendespor formasını hediye etti.

İftarın ardından sporcularla bir süre sohbet eden Eser, çeşitli hediyelerle başarılarını ödüllendirdi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4303


Anahtar Kelimeler: