Kaymakam öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Eğitim 12.06.2015 16:21:00 1636 0

Okulların tatil olmasıyla birlikte ilçemizdeki 6 bin 350 öğrenci karne sevincini yaşadı. Hacı Naciye Ateş İlköğretim Okulundaki karne programına katılan Kaymakam Bünyamin Kuş, ?oyun ve eğlencenin haricinde, ayrıca bir fırsat olan yaz tatilini öğrencilerimizin eksik olan yanlarını tamamlayarak geçirmelerini arzu ediyoruz.? dedi.

Kaymakam Kuş, öğrencilere yaz tatilinin bir fırsat olduğunu belirterek, bazı tavsiyelerde bulundu. Kuş, ?Öğrencilerimiz, geride bıraktığımız dönem içerisinde çeşitli başarılara imza atarak, güzel sosyal etkinlikler gerçekleştirdi. Yeni dönem için çocuklarımıza bir tavsiyem olacak. Oyun ve eğlencenin haricinde ayrıca bir fırsat olan yaz tatilinde, eksik olan yanlarınızı tamamlayarak güzel bir hazırlık dönemi geçirmenizi arzu ediyorum. Televizyon başında vakit geçirmekten çok ailenize ve kendinize zaman ayırmanızı istiyorum. Bu sayede, yeni dönemde daha dinç ve dinamik olarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.? şeklinde  konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi ince ise, Darende?de eğitim seviyesinin üst noktalara taşındığını bildirerek, 6 bin 350 öğrenciye 470 öğretmen ve personel ile sorunsuz bir şekilde 2014-2015 eğitim döneminde başarılı bir hizmet verdiklerini aktardı.

Tören sonunda Kaymakam Bünyamin Kuş, öğrencilere karnelerini vererek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özel Okulda ki tören sonrasında Balaban Ortaokulu?na geçen kaymakam Kuş, burada da öğrencilerin karne ve başarı belgelerini vererek onların karne sevincine ortak oldu.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri ve veliler katıldı.

 Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4258 


Anahtar Kelimeler: