Kültür derneğinden hastalara ziyaret

Kültür derneğinden hastalara ziyaret

Kültür derneğinden hastalara ziyaret
Sağlık 6.06.2015 18:37:00 1490 0

Darende Kültür Sanat Derneği (DARSAD) tarafından yürütülmekte olan "Hayata Uzanan Eller" projesi kapsamında, Kaymakam Bünyamin Kuş ve 35 öğrenci, Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Ölçer, "Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan hasta ziyaretleri, bir takım değerlerimizin yaşatılmasını sağlamak,  gençlerde bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, hep birlikte  hastalarımızı ziyaret edip, onlara geçmiş olsun dileklerimizi sunmaya çalıştık." dedi.

Servislerde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Bünyamin Kuş da, "Sağlık insanın sahip olduğu en önemli değerlerinden birisidir. Hasta olmadan sağlığımızın kıymetini maalesef bilmiyoruz. Her sağlıklı insan aynı zamanda bir hastalık adayı da olabilir. Bu gün burada şifa bulmak maksadıyla Hastanemizde tedavi görmekte olan hastalarımıza öğrencilerimiz ve kurum amirleriyle birlikte geçmiş olsun dileğinde bulunduk." dedi.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Kuş, öğrenciler ile birlikte tedavi görmekte olan hastalara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Başhekim Uzm. Dr. Celal Alandağ, Toplum Sağlığı Baştabibi Dr. Harun Yenigün, DARSAD yönetim kurulu üyesi İ.Alaaddin Ateş ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler: