Spor Toto?dan halı saha desteği

Spor Toto?dan halı saha desteği

Spor Toto?dan halı saha desteği
Gündem 2.06.2015 11:35:00 2386 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Spor Toto Teşkilatına yaptıkları müracaat sonucu mali destek sağlayarak ilçeye yeni bir halı saha kazandırılacağını söyledi.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu`nu ziyaret ettiklerini belirten Eser; "Darende`ye yeni bir halı saha kazandırmak istiyoruz. Yeni saha, kapalı spor salonu, güreş alanı gibi sportif alanların olduğu Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisli alana inşa edilecek. Ödeneği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne çıkarıldı" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile Spor Toto Başkanına Darende`ye sağladıkları destekten dolayı teşekkür eden Eser; "15 yıl önce yapılan ve birkaç yıl önce düzenlenen halı sahanın yenilenmesine ihtiyaç duyulmakta idi. Hali hazırda halı sahanın bulunduğu alanda şehir parkı projesi uygulanacağından yer değişikliğine gidilecek. Saha spor tesislerinin birarada bulunduğu alana yapılacak. Sahadan kış aylarından da yararlanılması için kapalı olmasını istiyoruz. Proje ve teknik çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa bir süre sonra yeni halı sahamız vatandaşlarımızın kullanımına açılacak" diye konuştu.

İlçedeki gençler başta olmak üzere her yaş gurubundan insanın halı sahayı kullandığını ifade eden Eser, yeni sahanın modern, sosyal donatısıyla daha işlevsel ve yılın her mevsiminde sportif aktiviteler yapılabilecek bir yapıyla inşa edileceğini sözlerin ekledi.

 


Anahtar Kelimeler: