Çocuk Şenliği düzenlendi

Çocuk Şenliği düzenlendi

Çocuk Şenliği düzenlendi
Eğitim 26.05.2015 20:44:00 1499 0

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darendespor tarafından bu yıl ilki düzenlenen `Çocuk Şenliği` davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şenliğe Darende Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş, Hakim Abdulhalil Kasım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Okul Müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda veli katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü İnce, şenliğin bu yıl ilkinin gerçekleştirildiğini belirterek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, derslerinin yanında eğlenmeyi de hak ediyor. Geleneksel hale getirmek istediğimiz etkinliğimizi ailelerin de yoğun isteği üzerine bundan sonra her yıl gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Şenlikte Yavuz Sultan Selim Anaokulu`nda eğitim gören 4-5 yaş gruplarında bulunan  öğrencilerin müzik eşliğinde yaptıkları gösteri büyük beğeni topladı. İlçede bulunan çeşitli ilk öğretim okullarından katılan öğrenciler renkli kıyafetleri ile piste çıkarak hazırladıkları oyunları sergiledi. Yöresel oyunlarımızdan halat çekme ve mendil kapmaca oyunlarında öğrencilerin performansları görülmeğe değerdi. Velilerin çocuklarını cep telefonlarıyla görüntülediği şenlik yaklaşık 2 saat sürdü. İzleyenlere keyifli saatler yaşatan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Şenlik sonunda programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve Darendespor Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4123


Anahtar Kelimeler: