MYO müdürü değişti

MYO müdürü değişti

MYO müdürü değişti
Eğitim 13.05.2015 17:57:00 2160 0

İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü`ne Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Tursun atandı.

Tursun düzenlenen törenle görevi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum`dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Danışmanı Mum, Görev değişikliğinin gerekçesini üniversitenin resmi web sayfasından da duyurulduğunu belirterek, yürütmekte olduğu Rektör Danışmanlığı görevi ilgili çalışmalara daha fazla vakit ayırabilmek amacıyla görevden ayrıldığını söyledi.

Görev yaptığı süre zarfında daima destek gördüğü Kaymakam Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ve eski Belediye Başkanı İsa Özkan`a ayrıca teşekkür eden Mum, "Yüksekokulumuzun gerek akademik gerekse idari personeline de gönülden teşekkür ediyorum. Kendileriyle uyumlu ve başarılı iki yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeni müdürümüzle birlikte burayı çok daha iyi noktalara taşıyacaklarına inanıyorum. Okulumuzu yaptıran ve öğrencilerimize burs desteği veren, kendilerine ilettiğimiz her sorunumuzla yakından ilgilenen Sayın Dr. Erman Ilıcak`a ve Rönesans Eğitim Vakfına da ayrıca teşekkür ediyorum. Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Sayın Prof. Dr. Nihat Tursun`u yeni görevi nedeniyle kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

Tursun ise yeni görevlerinde elinden geleni yapacağını kaydederek, "Hedefleri olan MYO`ya katkı sunabilirsek ne mutlu bize. Amacımız ülkeye, şehrimize ve üniversiteye hizmet etmektir" diye konuştu.

Özgeçmişi (Prof. Dr. Nihat Tursun)

1971 yılında Gaziantep İslâhiye`de dünyaya gelen Nihat Tursun, 1992 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi`nden mezun oldu. Yüksek Lisans ve Doktorasını aynı üniversitede yapan Tursun 2000 yılında Öğretim Üyesi olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi`ne atandı. Burada 12 yıl görev yapan Tursun, daha sonra 2013 yılında İnönü Üniversitesi`ne Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi olarak tayin edildi. 


Anahtar Kelimeler: