MHP Adaylarını tanıttı

MHP Adaylarını tanıttı

MHP Adaylarını tanıttı
Gündem 22.04.2015 17:56:00 1479 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mehmet Erdem Darende`de kamu kurumları, STK temsilcileri ve esnafları ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Erdem`in başkanlığında Darende ilçesini ziyaret eden heyet, ilk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek, 7 Haziranda yapılacak seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Erdem, "7 Haziran genel seçimler kapsamı içerisinde ilçelerimizi ziyaret ederek seçmenlerimizle kucaklaşıyoruz." dedi.

Darende`nin Milliyetçi Hareketi samimi bir şekilde kucaklayan bir ilçe olduğunu belirten Erdem, "Darende`de güçlü ve iyi bir tabanımız var. İnşallah bu tabanı güçlendirerek, Darende`de arkadaşlarımızın da gayreti ile birinci parti olma yolunda ilerleyeceğiz. Her yerde olduğu gibi Darende`miz de, partimize, milletvekili adaylarımıza teveccüh gösteriyor. Bu ilgileri inşallah sandığa yansıtacağız ve meclise vekiller göndereceğiz. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili adayları ve parti teşkilatı üyeleri, adaylarını tanıttı. Darende ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile devam eden Parti heyeti, Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek oda başkanları ve yönetimiyle bir araya geldi.

Darende`de resmi kurumları ziyaret eden MHP Heyeti, Kaymakam Bünyamin Kuş`a nezaket ziyaretinde bulundu. İlçeye kattığı değerlerden dolayı teşekkür eden heyet, Kaymakam Kuş`a başarılarının devamını diledi. Kaymakam Kuş da ziyaretten duyduğu memnuniyetini iletip, seçimlerin kardeşlik birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni etti.

Ziyaret ve seçim çalışmalarına Milletvekilli adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat katıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3942


Anahtar Kelimeler: