Somuncu Baba farklı bir dünya

Somuncu Baba farklı bir dünya

Somuncu Baba farklı bir dünya
Gündem 6.04.2015 17:40:00 1502 0

Malatya Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Oğuzhan, Darende`de ziyaretlerde bulundu.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe ziyaretlerini sürdüren Başkanı Aynur Oğuzhan, Darende Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Daha sonra Somuncu Baba Külliyesi`ne geçen Oğuzhan, burada namaz kılarak dua etti.

Darende ziyaretini gazetemiz muhabirine değerlendiren Ak Parti Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Oğuzhan, "Bugün, Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak ben ve yürütme ekibimle birlikte Darende Kadın Kolları Başkanlığı`nı ziyaret ettik. Hem tanışma hem de seçimle alakalı bir strateji belirlemek adına bir araya gelerek yol haritaları oluşturduk. Biz, Darende`nin güçlü desteğini her zaman gördük ve bu desteğin AK Parti var olduğu sürece devam edeceğine inancımız tamdır. 7 Haziran seçimlerinde, Kadın Kolları olarak İlçelerde oluşturduğumuz yol haritaları ile, inşallah farklı bir başarı elde edeceğiz." dedi.

Başkan Aynur Oğuzhan, ziyaretlerini tamamladıktan sonra geldiği Somuncu Baba Külliyesi`nde, bahar mevsiminin çok güzel bir gününde külliyedeki manevi havayı teneffüs ettiklerini belirterek, "Ülkemizin manevi şahsiyetlerinden, Somuncu Baba ve onun soyundan gelen evlatlarının bulunduğu mekanları ziyaret etmek bizi son derece mutlu kıldı. Ülkemizin manevi şahısların dualarıyla birçok sıkıntı ve dertleri aşacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

Tarihi mekanlardaki restorasyonlar, doğa ve turizme yönelik düzenlemelerle Hulusi Efendi Vakfı`nın Darende`ye büyük kazanımlar sağladığına işaret eden Aynur Oğuzhan; konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Darende, özellikle Somuncu Baba Külliyesi ve civarı, farklı bir dünya gibi geldi bize. Somuncu Baba`nın manevi havasıyla çok güzel eserler yapılmış, müthiş çalışmalar sergilenmiş. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." diye belirtti.

Ziyaretlerini tamamlayan Başkan Aynur Oğuzhan ve Yönetim Kurulu daha sonra ilçeden ayrıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3826


Anahtar Kelimeler: