Darende YGS birincisi Özel Hacı Naciye Ateş Okulları?ndan çıktı

Darende YGS birincisi Özel Hacı Naciye Ateş Okulları?ndan çıktı

Darende YGS birincisi Özel Hacı Naciye Ateş Okulları?ndan çıktı
Eğitim 6.04.2015 11:27:00 4143 0

Yaklaşık 2 milyon öğrencinin girdiği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre, Darende Özel Hacı Naciye Ateş Okulları`ndan Kürşat Öztürk , Türkiye 12 binincisi  olurken 4 puan türünde Darende birincisi oldu. Hedefinin uçak mühendisliği olduğunu belirten Öztürk, başarısını, öğretmenleri ve ailesine borçlu olduğunu söyledi.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi`nin (ÖSYM) açıkladığı YGS sonuçlarına göre; Özel Hacı Naciye Ateş Okulları öğrencisi Kürşat Öztürk, YGS  2, 3, 4, ve 5 puan türlerinde Darende birincisi oldu. 14 yıla yakındır Darende`de özel eğitim alanında faaliyet gösteren Darende Eğitim Kurumları`na bağlı Özel Hacı Naciye Ateş Okulları büyük bir başarıya imza attı.

Kurum müdürü Resul Kecenceli, Darende`de geleneğin bozulmadığını başarının tek adresi olduklarını bildirdi. Kesenceli, "14 yıldan beri eğitim ve öğretim faaliyetleriyle Darende`ye ve Türkiye`ye nitelikli insan kazandırmak gayretinde olan Özel Hacı Naciye Ateş Okulları, alışılagelen Darende derecelerine bir yenisini daha ekledi. Değerli öğrencimiz Kürşat Öztürk, 2015 YGS`de 4 puan türünde birinci olmuştur. Şüphesiz bunda öğrencimizin azmi, disiplini, değerli ailesinin desteği ve okulumuzun özverili çalışmaları etkili olmuştur." dedi.

Darende birincisi olan Kürşat Öztürk ise başarıya ulaştığı için mutlu olduğunu belirtti. Kendisine destek veren okul yönetimine ve ailesine teşekkür eden Öztürk, hedefinin uçak mühendisliğini kazanmak olduğunu dile getirdi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3819


Anahtar Kelimeler: