AK Parti Darende Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Darende Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Darende Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı
Gündem 15.02.2015 13:52:00 2259 0

Darende AK Parti İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi`nde Mehmet Ulu, yeniden başkan seçildi.

Tiryandafil Otel de yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tek listeyle gidilen kongrede, mevcut başkan Mehmet Ulu, güven tazeledi.

Kongrede konuşan Başkan Mehmet Ulu, istenilenin; ?Halka değil, Hakka inanan; meclisinin duvarında `Hakimiyet Hakkındır` düsturuna yer veren, gerçek adâleti bu inanışta bulan ve halis hürriyeti Hakka kölelikte bilen, `Kim var? ` diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert `ben varım!` cevabını veren, her biri `benim olmadığım yerde kimse yoktur! ` fikrini besleyen, dâva ahlâkına sahip bir gençliktir.? diye belirtti.

Ulu; ?Bizler şanlı bir tarihin, köklü bir medeniyetin ve mağrur bir milletin evlatlarıyız. Bizim atalarımız kahramanlık destanlarını bu topraklarda yazdı. Atalarımız yola çıktıklarında üç kıtaya adalet, eşitlik, barış ve huzur götürdüler. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak tarihin bize yüklediği misyonu, atalarımızın yolunda şanla, gururla, şerefle yürüyerek, geleceğe doğru emin adımlarla taşımaya çalışmaktayız. Biz Ak Gençler olarak bu inancın Türkiye?nin ve Darende?nin geleceğini oluşturabileceğine ve bu kutlu yolda en büyük değer olduğuna inanıyoruz.? dedi.

Kongreye AK Parti Malatya Gençlik Kolları İl Teşkilatı ve Darende İlçe Gençlik Kolları teşkilatı katıldı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3551 


Anahtar Kelimeler: