Darende protokolü kahvaltıda bir araya geldi

Darende protokolü kahvaltıda bir araya geldi

Darende protokolü kahvaltıda bir araya geldi
Gündem 11.02.2015 11:46:00 1563 0

Darende?de kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, İlçe Ziraat Odası`nın organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi.

Kurumlar arası birlikteliğin artırılması ve güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen kahvaltı Öğretmen Evinde gerçekleştirildi.

Kahvaltıya, Kaymakam Bünyamin Kuş, Belediye Başkan Vekili Bilal Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Rauf Özgenç, Emniyet Müdürü Arif Köse, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, ?Daha önce bir araya gelmiştik. Bu ikincisi bundan sonra Allah kısmet ederse sık sık bir araya gelerek, kurumlar arasında kaynaşma birlikteliği arttırmak istiyoruz. Gaye, sadece kahvaltı yapmak, güzel vakit geçirmek değil, aynı zamanda Darende?yi daha ileriye taşımak için, bütün kurumlarımızın birlikteliğini güçlendirmek, sivil toplum kuruluşlarımızla fikir ve istişare yapmak, ilçemiz için bu tür organizasyonların faydalı olduğunu düşünüyorum.? dedi.

İlçe Ziraat Odası başkanı Vedat Ali Kaya?nın misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etmesi ile kahvaltı son buldu.

 

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3543 


Anahtar Kelimeler: