Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun

Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun

Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun
Eğitim 6.01.2015 11:25:00 1679 0

İnönü Üniversitesi?nin kuruluşunun 40`ıncı yılı etkinlikleri için düzenlenen "Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun" kampanyası kapsamında Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu?nda fidan dikimi yapıldı.

Proje kapsamında Yüksekokul çevresine öğretim görevlileri, öğrenciler ve personel tarafından 250 adet sarıçam 250 adet karaçam olmak üzere toplam 500 çam fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Okul Müdür Yardımcısı Bilal Taşyürek, "Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun" projesi ile Rektörlük tarafından temin edilen 500 adet çam fidanını toprakla buluşturduklarını belirterek ?Amacımız, üniversite çevresini ağaçlandırmanın, öğrencilerin daha nezih ortamlarda bedensel ve ruhen dinlenebileceği, rahat nefes alabileceği alanlar oluşturmanın yanında  gelecek kuşaklara daha yeşil daha temiz bir üniversite bırakmaktır.? dedi.

Üniversite öğrencilerinden Pakize Ayhan da bu tür faaliyetle okul bahçesini ağaçlandırdıklarını, bunu yaparken de yorgunluk bir yana bundan son derece mutluluk duyduklarını belirterek, ?Okuldan mezun olduktan sonra diktiğimiz bu sarıçam fidanlarının birer ağaç olduklarını gelip göreceğiz. Bu da bizleri çok mutlu edecek. Bizlere bu fırsatı verenlere öğrenciler olarak teşekkür ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Fidan dikimine Yüksekokul personeli ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler: