Birgül Okulları?ndan eğitimcilere öğlen arası

Birgül Okulları?ndan eğitimcilere öğlen arası

Birgül Okulları?ndan eğitimcilere öğlen arası
Eğitim 6.01.2015 11:08:00 1467 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Özel Birgül Okulları?nın ilçedeki okul müdürlerine verdiği öğlen yemeğine katıl­dı. İlçedeki eğitim öğretim durumu hakkında bilgi alan Kuş, yapılması gereken çalışmalar konusundaki görüşleri dinledi.

Özel Birgül Okullarının Kanyon Alabalık Res­toranda ilçedeki eğitimcileri bir araya getir­diği yemekte konuşan Kaymakam Bünyamin Kuş, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendirdiği­ni, bu sebeple eğitim camiasının sorunlarının çözülme­sinin eğitimdeki kaliteyi artıracağına inandığını belirtti.

Bünyamin Kuş, okul müdürlerinden başarılı an­cak maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitim­lerini sürdürmeleri için çaba göstermelerini istedi.

Kuş, bir eğitimcinin işinin öğrencilere en iyi şekil­de eğitim vermek olduğunu belirterek, her okulun öğ­rencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi ile çeşitli sosyal etkinliklere yönelik projeler hazırlaması gerektiğini söyledi. Kuş, ?Eğitimin kalitesinin yükseltilmesi ko­nusunda okul müdürleri duyarlı olmalı. Başarılı ancak maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimlerini sür­dürmeleri için gereken çabayı göstermek lazım.? dedi.

Bünyamin Kuş, geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi için Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi. Toplantıda okul müdürlerinin ihtiyaç ve isteklerini dinleyen Kuş, imkanlar dahilinde eksiklerin bir an önce giderilmesi ve istenilen pro­jelerin bir an önce hazırlanması için gerekli talimatları verdi.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürle­ri ile ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.


Anahtar Kelimeler: