Çarşı merkezi yeniden düzenleniyor

Çarşı merkezi yeniden düzenleniyor

 Çarşı merkezi yeniden düzenleniyor
Gündem 10.12.2014 11:24:00 1256 0

Darende Belediyesi tarafından 2014 yılı başında tamamlanan çarşı merkezindeki Hacı Hasan Akyol İş Merkezi?nin geniş meydanı düzenlenerek süs havuzları ve dinlenme yerleri yapılacak.

Belediye Başkanı Süleyman Eser, çarşı içerisindeki esnafla görüşerek fikir alışverişinde bulunduklarını, bu bölgenin canlanması için belediye olarak gereken çalışmaları yapacaklarını ve bu bölgeyi kısa zamanda cazip bir hale getirecek bir görünüme kavuşturacaklarını belirtti.

Başkan Eser, yapılacak çalışmalarla ilgili şu bilgiyi verdi: "Buraya güzel bir havuz ve müştemilat yapacağız. Yapacağımız havuz özel bir proje ile estetik bir güzellikte olacak. Çevresinde vatandaşlarımızın dinleneceği bir mekân olacak olan havuzumuz ses ve ışık gösterilerine de uyumlu yapılacak. Bu alan burada ticaret yapan esnafımızın işlerinin de canlanmasına vesile olacaktır."

Yapılacak çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren çarşı esnafı ise, "Böyle çalışmalarla ticaretin canlanmasına destek olan belediyemize teşekkür ediyoruz." dediler.


Anahtar Kelimeler: