Kupa Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin Oldu

Kupa Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin Oldu

Kupa Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin Oldu
Gündem 6.11.2014 17:54:00 1503 0

Darende`de Kaymakamlığı ile Darende Spor Kulübü tarafından organize edilen kurumlar arası futbol turnuvasında kupa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi`nin oldu.

Darende şehir stadında yapılan 12 takımın mücadele ettiği, 3 Grupta toplam 14 karşılaşmanın yapıldığı turnuvanın final maçında Ayvalı Orta Okulu ile Anadolu Sağlık Meslek Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta attıkları 5 golle turnuvanın şampiyonu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi oldu.

Turnuva sonrasında şampiyon takıma kupasını Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş`un misafiri olan Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu verdi.

Turnuvanın galibi sevgidir

Kaymakam Bünyamin Kuş, ""Bu yıl düzenlediğimiz Kurumlar arası Futbol Turnuvasına 12 Takım katıldı. Bu turnuva ile ilçemizde görev yapan tüm kamu personelleri ve vatandaşlarımız arasında dostluk ve arkadaşlıkların pekişmesini hedefledik. Bu turnuvaların galibi ve mağlubu olmaz. Bu turnuvanın galibi sevgidir, arkadaşlıktır. Bu turnuvanın sonucunda kazanan Darende olmuştur. Turnuvanın organizasyonunu yapan Darende Spor Kulübüne, Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve komitede görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Turnuvanın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Darende Spor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe, taraflara teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğin centilmenlik içerisinde gençlere örnek olarak gerçekleştirilmesini istediğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: