Vali Şahin?den veda ziyareti

Vali Şahin?den veda ziyareti

Vali Şahin?den veda ziyareti
Gündem 3.10.2014 18:20:00 2628 0

Son Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Vasip Şahin, Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş`e veda ziyaretinde bulundu.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Iğdır Valisi Davut Haner ile birlikte Darende`ye gelen Vali Şahin Vakıf Başkanı Hamit Hamidettin Ateş, Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Nadir Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ile daire ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Yaptığı her işte insana değer veriyor

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş`le bir süre görüşen Vali Şahin, Vakfın Darende`ye çok önemli, örnek ve güzel hizmetlerle ayrı bir değer kattığını, insanların ve toplumun faydasına olan her işte Vakıf`ın öncülük ettiğini söyledi. Göreve geldiği günden beri çok güzel hizmetlerin olduğunu, bu güzel beldenin her zaman gönlünde ayrı bir yeri olacağını ifade eden Şahin, daha sonra Somuncu Baba Külliyesi`nde türbeyi ziyaret etti. Tohma Kanyonu, Hamidiye Çarşısı ve Darende Somuncu Baba Tanıtım Merkezi`ni gezen Şahin burada yaptığı konuşmada; "Tarihin derinliklerinden gelen ışığın günümüz ve geleceği aydınlatması, insanların burada güzelliklere şahit olması mutluluğumuzu artırdı. Hulûsi Efendi Vakfı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi bildiriyorum." dedi.

Hamidettin Ateş de Şahin`e yeni görevinde başarılar dileyerek Hulûsi Efendi`nin Divan`ını hediye etti.

Ziyaretini tamamlayan Vali Şahin beraberindekiler ile tekrar Malatya`ya hareket etti.


Anahtar Kelimeler: