Karabük?te Hulûsi Efendi Çeşmesi Açıldı

Karabük?te Hulûsi Efendi Çeşmesi Açıldı

Karabük?te Hulûsi Efendi Çeşmesi Açıldı
Gündem 14.09.2014 11:54:00 1732 0

Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı tarafından Karabük Termi­naline yaptırılan çeşmenin açılı­şı gerçekleşti.

Açılışa, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamidettin Ateş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı adına bir konuşma yapan Resul Kesen­celi, çok hayırlı hizmetlere imza attıklarını söyleyerek, "Her canlıya hizmet düsturu ile ça­lışmalarını yürüten vakfımız Dünyanın bir çok yerinde ve ülkemizde gerçekleştirdiği hiz­metlerle örnek bir vakıf anlayışı ortaya koymaktadır. Karabük`te Hulûsi Efendi Hazretlerinin isminin de yaşatılıyor olması son derece önemlidir. Su her zaman önemli bir hayırdır. İnsanoğlunun dünden bugüne tüketti­ği ve hayati önemi olan su, insanın yaradılışında da önemli yer tutar. Burada yaptığımız çeşmeye destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah burada hayırlı hizmetlere imza atacağız" dedi.

Daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı Başkanı Hamit Hamidettin Ateş ile Çevre ve Şe­hircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, çeşmenin açılış kurdelesini kesti.

 

  Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3443 


Anahtar Kelimeler: