Yöresel yemekleri sunuyor

Yöresel yemekleri sunuyor

Yöresel yemekleri sunuyor
4.02.2009 18:55:00 3810 0

Darende yöresinin geleneksel yemekleri Hüsnü Karaağaç’ın mütevazi lokantasında müşterilere sunuluyor. Darende Kebabı, ıspnaklı ekmek, herise, yoğurtlu çorba, içli köfte, mantı gibi yöresel tatlar lezzet meraklılarına ikram ediliyor.

Buğday ve Şire pazarlarının girişindeki küçük lokantasında yöresel tatları sunan Hüsnü Karaağaç, Darende’ye özgü yemekleri tatmak isteyenler için açtığı işyerinde krize inat müşterilerine yaptıkları ev yemeklerini sunduklarını söyledi.

Hüsnü Karaağaç müşterileri arasında Darende esnafı ve vatandaşların yanı sıra memurlar ve ev hanımlarının da yer aldığını kaydetti. Karaağaç; ``Yaz aylarında ilçeye gurbetten gelen hemşehriler lokantamıza büyük ilgi gösteriyor. Darende’mize özgü lezzetleri eşimle birlikte sunmaya gayret gösteriyoruz. Gurbetten gelenlerin uğrak yeri olan lokantamız esnaflar, farklı lezzet arayanlar, ev hanımlarının da tercihi olmaktadır`` dedi. Ev ve işyerlerine servis yaptıklarını da söyleyen Hüsnü Karaağaç, yöresel lezzetleri tatmak isteyenleri lokantasına davet etti. Tel: 615 13 65 


Anahtar Kelimeler: