Fedakarlığa ?Yılın Annesi? ödülü

Fedakarlığa ?Yılın Annesi? ödülü

Fedakarlığa ?Yılın Annesi? ödülü
Gündem 9.06.2014 15:00:00 1971 0

Hasbahçe Sultan Köşkü?nde düzenlenen programda bir ko­nuşma yapan Kaymakam Bün­yamin Kuş anne olması nedeniy­le kadınların toplumda önemli bir rol model olduğunu ifade etti. Kuş, ?Kadınlarımızın sorunla­rını daha yerinde tespit etmek istiyoruz. Teklifleri önerileri var­sa onları da dinlemek istiyoruz. Bu yıl ilçemizde Dürdane Kalay Hanımefendiyi de yılın anne­si olarak seçtik. İki tane özürlü çocuğu var, zor şartlarda onlara bakıyor. Ben huzurunuzda tüm cefakar annelerimize teşekkür ediyorum.? dedi.

Belediye Başkanı Eser de konuşmasında, ?Yerel yönetim olarak kadınlarımız için yapıla­bilecekler konusunda bize daha çok görev düştüğünün farkında­yız,? diye konuştu.

Eser konuşmasını, ?Çocuk­larınızı size saygı duyan bireyler olarak yetiştirirseniz her zaman siz­de mutlu olursunuz onlar da mutlu olurlar. Bugün bizi yalnız bırakma­yıp buraya teşrif ettiğinizden dolayı teşekkür ediyor, bu vesile ile Anne­ler Gününüzü tebrik ederken sizler bizim için bir gün değil her zaman değerlisiniz bunu da belirtmek isti­yorum,? şeklinde sürdürdü.

     Kalay, ?Yılın Annesi? seçilme­nin mutluluk ve heyecanını yaşa­dığını belirterek, ilgi gösterenlere teşekkür etti. ?Yılın Annesi? seçilen Kalay?a Kaymakam Kuş, Başkan Eser tara­fından çeşitli hediyeler verildi.

 

    Programa Kaymakam Kuş?un eşi Meltem Kuş, Darende Kadın­lar Derneği Başkanı Nuray Ateş ve çok sayıda kadın katıldı.

Eser ayrıca programa katılan kadınların yanı sıra çoğunluğu ilçe­ye ziyarete gelen bayan konuklara karanfil takdim ederek günlerini kutladı.


Anahtar Kelimeler: