MHP mitingini yaptı

MHP mitingini yaptı

MHP mitingini yaptı
Gündem 28.03.2014 17:07:00 3935 0

MHP Darende Belediye Başkan adayı Lütfü Gültekin, mitingde yaptığı konuşmada herhangi bir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede durarak hizmet üretmeye talip olduklarını söyledi.

Projelerini anlatan Gültekin; "Kısmet olur da belediye başkanı seçilirsek, tespit ettiğimiz sorunları belli bir plan ve programa göre gerçekleşmesi için oluşturacağımız ekiple çalışmaları takip edeceğiz" dedi.

Gültekin konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Herkesin kolaylıkla ulaşacağı bir başkan olacağım, meclis üyesi arkadaşlarımızla hizmete talibiz, bizlere bu imkanı vermenizi bekliyoruz"

Gültekin`in ağabeyi ve eski Petrol Ofisi Genel Müdürü Mehmet Gültekin de bir konuşma yaparak kardeşine destek olunmasını istedi. Geçmişten beri Darende`ye hizmet ettiğini, ömrünü ilçeye ve hemşehrilerine adadığını kaydeden Gültekin, kardeşinin de yerel yönetimde başarı bir performans izleyeceğine inandığını dile getirdi.

MHP Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk de aday belirleme sürecinde toplumun farklı kesimleri ile görüşerek Gültekin`in en uygun kişi olduğuna karar verdiklerini ifade etti. Şentürk; "Sizin istediğiniz bir şekilde size hizmetkar bir ekip kurduk. Bu ekibin güzel işler başaracağına eminim" ifadelerini kullandı.

Mitinge katılan Osman Ölmeztoprak da vatandaşlara hitaben bir selamlama konuşması yaptı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3171 


Anahtar Kelimeler: