Eser, coşkusu artarak devam ediyor

Eser, coşkusu artarak devam ediyor

Eser, coşkusu artarak devam ediyor
Gündem 26.03.2014 09:16:00 3990 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, coşkulu kalabalıklarla partisine güç veren vatandaşların Darende`yi ileri seviyelere taşıyacağını söyledi.

Seçim irtibat bürosunda vatandaşlara çiğ köfte ikramında bulunan Eser, toplantıya gelişinde kalabalık bir grup tarafından tezahüratlarla karşılandı.

"Hepiniz bir Süleyman Eser`siniz" diyerek kendisine ilgi gösteren coşkulu kalabalığı selamlayan Eser, merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu`nu vefat yıldönümünde rahmet, hayır ve minnetle andıklarını belirtti.

"Dik dur eğilme, Darende seninle" şeklinde slogan atarak kendisine destek verenlere teşekkür eden Eser; "Başbakanımız eğilmedi, dik duruyor bizde onun izinden gidiyoruz" dedi.

Kendisini Darende`ye ve halka hizmete adadığını kaydeden Eser; "Sizin hizmetinizdeyim, gecem gündüzüm olmayacak, 7 gün 24 saat çalışarak Darende`yi daha yaşanabilir bir hale getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Malatya`nın büyükşehir statüsü kazanması ile inşallah seçildiğimizde hemşehrimiz Ahmet Çakır`la el ele vererek Darende`de mahalleye dönüşen belde ve köyleri layık olduğu konuma getireceğiz. Sizin bu ilginiz desteğiniz partimize, bize güç vermiştir, bu güç Darende`yi ileri seviyelere taşıyacaktır" diye konuştu.

Eser toplantıya katılanlara teşekkür ederek; "30 Mart`ta sandıklara sahip çıkın, iradenizle oynamak isteyenlere izin vermeyin" uyarısında bulundu.

Toplantıda vatandaşlara seslenen eski Darende Belediye Başkanı Abdullah Karakurt da 82 yaşında olmasına rağmen, AK Parti`nin adayı Eser`in büyük bir farkla seçilmesi için çalışmasını eleştirenleri insafa davet etti. "Amacım, Darende`ye hizmet etmek, sorunlarımızı çözecek kadroların gelmesini sağlamak" diyen Karakurt, "İnşallah 30 Mart`ta Malatya`da hemşehrimiz Ahmet Çakır`ı Darende`de Süleyman Eser`i seçerek istikrarı seçeceğinizden eminim" ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3161


Anahtar Kelimeler: