Eser, Ayvalı beldesi ve bazı köyleri ziyaret etti

Eser, Ayvalı beldesi ve bazı köyleri ziyaret etti

Eser, Ayvalı beldesi ve bazı köyleri ziyaret etti
Gündem 22.02.2014 08:53:00 5159 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, ilçeye bağlı Ayvalı beldesi ve bazı köyleri ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti.

Ayvalı`da ilk olarak belediyeyi ziyaret eden Eser, başkan Hamit Demir`den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Demir ziyaretinden ardından yaptığı açıklamada Eser ve beraberindekilere belde ve halkına gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Siyasetin hizmet için yapıldığını belirten Demir; "Bulunduğumuz beldede en güzel hizmeti kim yapacaksa Cenab-ı Allah ona nasip etsin. Başbakanımızın Türkiye`deki yüzlerce içerisinden Darende`ye seçerek gelmesi, burayı daha güzel hale getirmek için bir aday belirleyerek ilçemize göndermesi buraya verdiği önemi göstermektedir" dedi.

Seçimlerde Eser`i destekleyeceklerini ifade eden Demir, görev süresi içerisinde beldenin önemli sorunlarını çözmeye çalıştıklarını, geriye kalan problemlerin de yeni dönemde Malatya Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yerine getirileceğine inandıklarını kaydetti.

Belediyeyi ziyaret sırasında beldenin eski Belediye Başkanlarından Ali Şahin, Eser`le karşılaşarak başarı diledi. Ziyarete katılan eski Darende Belediye Başkanı Abdullah Karakurt da Eser`in ilçeye önemli hizmetler kazandıracağını ve büyük bir destekle başkanlığa seçilmesini beklediklerini ifade etti.

Esnafları ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Eser belde meydanında yaptığı konuşmada Ayvalı`ya entegre bir kayısı tesisi kurulması ile beldede üretilen ürünlerin değerlendirilmesine katkı sağlamayı planladıklarını söyledi.

Öncelikle işsizliğe çare bulmak amacıyla girişimlerde bulunacaklarını belirten Eser; "Organize Sanayi Bölgesi`nde birkaç fabrikanın kurulmasını sağlarsak ilçedeki ve Ayvalı`daki gençler başta olmak üzere çok sayıda vatandaşımıza istihdam imkanı oluşturacağız. Belediye başkanı kardeşimiz bugüne kadar güzel hizmetler yaptı. Biz de onların devamı olarak büyükşehir belediyesi ile sorunlarınızı çözüme kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Yaraları sarmaya, dertlere çare aramaya geldiğini vurgulayan Eser; "Darende ve şahsımıza Sayın Başbakanımızın teveccüh göstermesi hepimiz için çok önemli. Bu ilgiye AK Parti`ye yüksek oranda destek vererek sizler de üzerinize düşeni yapmalısınız" şeklinde konuştu.

Eser Ayvalı`daki temaslarının ardından beldeye bağlı Şeref mahallesinin ardından Ağılyazı, Akpınar, Karabacak, Nurkuyusu köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Gittiği yerlerde büyük ilgiyle karşılanan Eser, çocuklara hediyeler vererek yakından ilgilendi.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2974 


Anahtar Kelimeler: