Eser, MHP seçim bürosunu ziyaret etti

Eser, MHP seçim bürosunu ziyaret etti

Eser, MHP seçim bürosunu ziyaret etti
Gündem 18.02.2014 21:02:00 4766 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, MHP Darende Belediye Başkan adayı Lütfü Gültekin`in açılışı yapılan seçim bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile MHP seçim bürosuna ziyarette bulunan Eser, Gültekin ve partililer tarafından karşılandı.

Seçim bürosunun "hayırlı olmasını" dileyen Eser burada yaptığı konuşmada seçim çalışmalarına başladığı gün karşılaştığı Gültekin`i "kardeş olarak gördüğü"nü ifade edip, çarşıdaki esnafları beraber dolaşmayı dahi teklif ettiğini söyledi.

Eser; "Vatandaş istediğini tercih eder, bizlerin söylemesi ile kimsenin tercih hakkını elinden alamayız. Bizim memleketin huzurunu bozma hakkımız lüksümüz yok. Darende`de herkes birbirine kardeştir. Kine, küskünlüğe fırsat vermemek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, dostluğu bozmadan yürüteceğiz. Seçilelim, seçilmeyelim dostluğumuz devam edecek" dedi.

Eser`in görüşlerine katılığını ifade eden Gültekin de "hepimiz memlekete hizmet için yola çıktık" diye konuştu. Nezaketinden dolayı Eser ve beraberindekilere teşekkür eden Gültekin; "Sayın başkana çıktığı yolda başarılar diliyorum. Hakkımızda ve memleket için hayırlı olanı Cenab-ı Allah`ın nasip etmesini dileriz" ifadelerini kullandı.

Eski Petrol Ofisi Genel Müdürü ve Lütfü Gültekin`in ağabeyi olan Mehmet Gültekin de "böylesine güzel ve hoş bir tablo zannediyorum ilçemizde bir ilktir" dedi.

Eser`e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiğini kaydeden Gültekin; "Darende halkı için övünülecek kıvanç duyulacak bir tablodur bu. Sadece seçime kadar değil, sonsuza kadar bu tablo ve dostluk devam edecektir. Bu mücadele seviyeli bir şekilde geçecektir, halkın takdiri nasıl olursa, Cenab-ı Allah hayırlı olanı nasip etsin. Her ikisine de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Fotoğraflar için tıklayın  

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2944 


Anahtar Kelimeler: