Eser, Heyiketeği Mahallesini ziyaret etti

Eser, Heyiketeği Mahallesini ziyaret etti

Eser, Heyiketeği Mahallesini ziyaret etti
Gündem 16.02.2014 14:51:00 4870 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser Heyiketeği Mahallesi`nde ziyaretlerde bulundu. Esnaflar ve vatandaşları dinleyen Eser; "Her eve soğuk vurmayan kayısı dikelim dedim bundan kastım, insanları sürekli ve gelir temin edici meslekler ile iş sahibi yapmaktır" dedi.

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile ziyaretlerde bulunan Eser vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Eser, ilçeye yapılması istenilenleri sorarak fikir alış verişinde bulundu.

Eser bir vatandaşla yaptığı konuşma sırasında; "7 gün 24 saat nöbetle insanlara hizmete talibiz. İnsanların büyük çoğunluğu işsizlikten şikayet ediyor, inşallah göreve geldiğimizde ilk yapacağımız Organize Sanayi Bölgesi`nde birkaç fabrikanın bacanın tütmesi ile gençlerimiz başta olmak üzere insanlarımızın iş ve ekmek sahibi olmasıdır. Her eve soğuk vurmayan kayısı dikelim dedim bundan kastım, insanları sürekli ve gelir temin edici meslekler ile iş sahibi yapmaktır. Yıllar önce işe girmesine vesile olduğum insanları bugün mutlu bir şekilde görmek benim en önemli kazancımdır. Gezilerim sırasında sık sık insanlar işe aldığımı, yardımcı olduğumu ifade ederek teşekkürlerini bildiriyor" diye konuştu.

Ekonomik geliri artan insanların yaşam standartları ile dünyaya bakışlarının da değişeceğine inandığını dile getiren Eser; "Yöneticiliğe doktorluğu da katarak inşallah kangren olan yaraları şifaya kavuşturacağız. İnsanlar mutlu huzurlu olsun diye bu göreve talip olduk. " ifadelerini kullandı.

İlçedeki sosyal yaşam alanlarını artırmak için projeler hazırladıklarını kaydeden Eser konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "İnanç turizmiyle son yıllarda yüzbinlerce insanın akın akın geldiği ilçemizdeki turizm aktivite ve alternatiflerini çoğaltmayı hedefliyoruz"

Fotoğraflar için tıklayın  

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2906 


Anahtar Kelimeler: