Yeni sezona yeni tesis

Yeni sezona yeni tesis

Yeni sezona yeni tesis
Gündem 10.02.2014 17:17:00 2765 0

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi?nde mücadele eden Darendespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe, yeni sezonda düzenleme çalışmaları başlayan sahaya kavuşacakları için büyük mutluluk içerisinde olduklarını söyledi.

Sezon öncesi hazırlık çalışmaları ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Kumtepe, çalışmalarındaki temel gayenin gençlerin sporla birlikte ahlâken de güzel bir şekilde yetiştirilmesi olduğunu belirtti.

Beklenen ilgiyi görmeyen proje

Spora hizmetin ?sadece futbol sahasının kenarında durmak? olmadığını kaydeden Kumtepe; ?Bizler spor denince sadece futbolun anlaşılmasına karşıyız. Geçen yıl uyguladığımız proje ile basketbol, voleybol, güreş, masa tenisi dallarında kurslar düzenledik. İlçemizde yaklaşık yüz çocuğumuzun katıldığı güreş turnuvası düzenledik. Çalışmalarımız çok verimli oldu ancak beklenen ilgiyi görmediği için üzüldük. Amaç sadece birkaç müsabakada başarılı olmak veya şampiyonluk değil, yetişen genç neslin en güzel biçimde geleceğe hazırlanmasıdır.? şeklinde konuştu.

Hizmeti doğru görmek gerekir

Daha iyi ortamlarda spor yapılabilmesi adına ilçedeki spor tesislerinin bakıma alındığına işaret eden Kumtepe; ?Futbol sahamızın sentetik yapımı ile güreş sahası onarım işinin ihalesi yapıldı. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın Darende ziyaretinde verdiği talimat neticesinde çalışmalara başlayan İl Spor Müdürlüğümüzün gayretli çalışmaları güzel sonuçlar vermiştir. Futbol sahamızın zemini sentetik çim ile kaplanacaktır. Gençlerimiz ilimizin diğer sahaları gibi düzenli bir ortamda futbol oynama imkânına kavuşacaktır. Yapılan sadece futbol sahasının sentetik çim olması değildir, hizmeti doğru görmek gerekir diye düşünüyoruz. Spor yatırımlarında emeği geçen herkese müteşekkiriz.? ifadelerini kullandı.

Başkan Kumtepe, ayrıca kulüplerine yaptığı forma desteğinden dolayı İstanbul Kapalıçarşı esnaflarından Tiryandafil Kuyumculuk?un sahibi hemşehrimiz Cemal Turgut?a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: