Önal Saadetin Adayı

Önal Saadetin Adayı

Önal Saadetin Adayı
Gündem 24.01.2009 16:48:00 3480 0

Bir süre önce AK Parti’den istifa eden Darende Belediye Başkanı Memduh Önal, Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk partilerine katılım sağlayan Belediye Başkanı Memduh Önal’ın Darende’de adayları olduğunu belirtti.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığında yapılan törenle yakasına rozet takılan Memduh Önal, Belediye Başkan adayı olarak partinin saflarına katıldığını söyledi. Teveccüh göstererek kendisini Saadet Partisinin adayı olarak belirleyen Darende ve Malatya teşkilatlarına teşekkür eden Önal, öteden beri Saadet Partisini kendisine yakın olarak gördüğünü ifade etti.

SP’nin Malatya Belediye Başkan Adayı M. Yaşar Çerçi’yle geçmişe dayalı bir dostluğu olduğunu bildiren Önal; “Bugün aynı çatı altında bir araya gelmiş olmamız da bizler için ayrı bir güzelliktir. Biz siyasette doğruluğu, dürüstlüğü ön planda tutan bir yapıya sahibiz. İnşallah Saadet Partisi’nin zaferiyle bu düşüncelerimiz de zirveye ulaşacaktır” diye konuştu.

Partini aday tanıtım töreninde ayrıca Yenice Belediye Başkan adayı Ufuk Yücel’de tanıtıldı.

Törene SP Darende İlçe Başkanı Vehbi Hafif ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, bazı İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı

 

 


Anahtar Kelimeler: