STK temsilcileriyle fikir alış verişi yapıldı

STK temsilcileriyle fikir alış verişi yapıldı

STK temsilcileriyle fikir alış verişi yapıldı
Gündem 30.01.2014 09:54:00 4614 0

AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki vakıf, dernek, mesleki oda, sendika ve birlikleri kapsayan sivil toplum kuruluş temsilcileriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Tiryandafil Otel`de kahvaltılı bir toplantı da STK temsilcileri ile buluşan Eser, her ferdi bir değer olarak görüp dinleyerek sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Hem tanışma hem de fikir alış verişinin yapıldığı toplantıda STK temsilcileri yaşadıkları sorunlara dair bilgiler verdi.

Eser toplantıda yaptığı konuşmada; "Sivil toplum kuruluşları olarak ilçemizin sorunlarını iyi bildiğinize ve çözümlerine dair önerileriniz olduğuna inanıyorum. Yediden yetmişe toplumun tüm kesimlerini dinleyip, paylaştıkları fikirlerini değerlendirip sorunları çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Toplumun tüm kesimlerini temsil eden sivil kuruluşlar olarak sorunları bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Herkesin bakış açısı da, sorunları algılama ve çözme anlayışı da farklıdır, dolayısıyla her ferdi bir değer olarak görüp dinleyeceğiz" dedi.

Darende`ye hizmet için 7 gün 24 saat nöbetle vatandaşların emrinde olduğunu ifade eden Eser; "Kangren olmuş, kanayan yaralarımız ilk çözeceğimiz hizmetlerimiz olacak. Seçimden önce proje hazırlıklarıyla 30 Mart`tan sonra planlı bir şekilde hareket edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir yasasında yeralan `Kent Konseyi`ni sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlardan oluşturarak Darende`ye yeni projelerle hizmet üreteceklerini belirten Eser; "Belediyenin kapısı da meclis toplantılarımızda herkese açık olacak, herkes huzurlu, birbirine karşı sevgiyle bakacak, kırgınlık ve küskünlük olmayacak" ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2856 


Anahtar Kelimeler: