En çok okuyan sağlıkçılar ödüllendirildi

En çok okuyan sağlıkçılar ödüllendirildi

En çok okuyan sağlıkçılar ödüllendirildi
Sağlık 6.12.2013 20:46:00 10749 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi?ni denetlediği sırada kurumda çok sayıda eserin yeraldığı bir kitaplık bulunduğu ve özellikle hastane personelinin okumaya ilgi gösterdiğini öğrenince, en çok kitap okuyan sağlık çalışanlarını kitap hediyesi ile ödüllendirdi.

Kaymakam Kuş, hastane çalışanlarından en çok okuyan sağlık görevlilerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Zamanı okuyarak değerlendirdiler

Hastanedeki denetimleri sırasında kurumda bir kitaplık bulunduğunu öğrendiğinde durumdan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Kuş ayrıca çalışanların kitap okumaya gösterdiği öneme daha fazla sevindiğini belirterek, sağlık çalışanlarının zamanlarını kitapla değerlendirmelerinin de güzel bir alışkanlık olduğunu dile getirdi.

Az okuyan bir toplumuz

Aralarında hemşire, ebe, hasta bakıcı gibi görevlilerin bulunduğu hastanede çalışanlarından Selda İnci, Gülay Kanat ve Atike Genç?i kitaplarla ödüllendiren Bünyamin Kuş ?Toplum olarak okuma alışkanlığımızı artırmanın yollarını tartıştığımız şu günlerde böylesine güzel bir olayla karşılaşmam beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Maalesef az okuyan bir toplum olmakla birlikte son yıllarda güzel çalışmalarda olmaktadır. Bu konuda yapılan çalışmaları imkânlar dâhilinde destekleyeceğiz. Ben de sağlık personellerimizin yaptığı bu çalışmayı okuma alışkanlığını teşvik edici davranış olarak görüyorum ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

SODES kütüphane kazandırdı

Sadrazam Mehmet Paşa Halk Kütüphanesi Müdürü Nevim Eryılmaz Doğan?ında hazır bulunduğu törende ilgisinden dolayı Kaymakam Kuş?a teşekkür eden Hastane Müdürü Bülent Mehmet Metin de Malatya Valiliği tarafından SODES projesi ile hastaneye güzel bir kütüphane kazandırdıklarını söyledi.

Metin, hastalar ve refakatçileri ile çalışanların istifade ettiği kitaplıkta farklı kategorilerde 500 kitabın bulunduğunu kaydetti.


Anahtar Kelimeler: