Akraba ziyareti dönüşünde kaza

Akraba ziyareti dönüşünde kaza

Akraba ziyareti dönüşünde kaza
Gündem 4.12.2013 16:44:00 4529 0

Darende`de bir otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Darende`ye bağlı Şuğul köyünden Malatya`ya gitmekte olan Murat Yavuz (23) idaresindeki otomobil, Kayseri-Malatya karayolunun Yukarıulupınar Köyü çıkışında kontrolden çıkarak 60 metrelik şarampole uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan teyzesi Leyla Sevindir (42) olay yerinde hayatını kaybederken, 9 yaşındaki teyzesinin kızı Sevda Yücel ise ağır yaralı olarak kurtuldu.

Yakınlardaki bir kayısı satıcısının duyduğu bir ses üzerine çevrede yaptığı araştırma sonucu ortaya çıkan kazada, yaralı çocuk ambulansla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan yaralı çocuk buradaki ilk müdahalenin ardından Malatya Beydağı Devlet Hastanesi`ne sevkedildi.

Kazanın meydana geldiği yerde 2 ay önce aynı şekilde şarampole uçan bir otomobilde 3 kişi hayatını kaybetmişti. Olay yerinde bariyer olmadığı görüldü.

Kazazedelerin akraba ziyareti için geldikleri Şuğul`dan Malatya`ya dönmekte oldukları öğrenildi. 

 Haberin görüntüsünü izlemek için tıklayın

http://www.youtube.com/watch?v=Jl4XUcmTrCk

 

Kazazede teyze yeğen, toprağa verildi

Darende`de geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden teyze yeğen, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Murat Yavuz ve teyzesi Leyla Sevindir için Darende`ye bağlı Şuğul Köyünde cenaze töreni düzenlendi. Köy mezarlığında Yavuz ve Sevindir için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

Köy Muhtarı Recep Şahin, Yavuz ve Sevindir`in akraba ziyareti için geldikleri Şuğul`dan Malatya`ya giderken kaza geçirdiklerini söyledi. Şahin; "Köye gelip akrabaları ile yakınlarının mezarlarını ziyaret etmişler, dönerken de kaza geçirmişler" dedi.

Kazada yaralanan ve kimliği belirlenemeyen kız çocuğunun Sevda Yücel olduğu belirlendi. Sevindir`in ayrıldığı eşinden kızı olan Yücel`in Malatya`daki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İlçe Müftüsü Ahmet Varol`un kıldırdığı cenazeye Kaymakam Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek`in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Kuş cenazeden sonra ailelere taziye verdi. 


Anahtar Kelimeler: