Yarıştaki ilk başkan adayı belli oldu

Yarıştaki ilk başkan adayı belli oldu

Yarıştaki ilk başkan adayı belli oldu
Gündem 8.11.2013 22:40:00 4815 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk yerel seçimlerdeki Darende Belediye Başkan adaylarının Lütfü Gültekin olduğunu açıkladı.

Şentürk parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada iki aday adayı arasından yapılan değerlendirme ile Gültekin?in aday olarak belirlendiğini ve seçime yönelik hazırlıkları süratle devam ettirdiklerini belirtti.

Ayrımcılık olmayacak

Darende Belediye Başkan adayı olarak üzerine aldığı ağır bir yükle ilçesi ve hemşehrilerine hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını ifade eden Gültekin de ?Allah nasip ederse Darende?de ayrımcılığın ve kırgınlıkların olmadığı, kapısı her zaman vatandaşlara açık, örnek çalışma ve hizmetlere vesile olacağız. Darende, kucaklaşacak, barışacak hizmete kavuşacak.? dedi.

Malatya?nın Büyükşehir statüsü kazanması ile ilçeye bağlı belde ve köylerin de Darende Belediyesi?nin hizmet alanına dahil olduğunu dile getiren Gültekin, ?Ayrım yapmadan her bölgemize hizmet götürmek en büyük hedefimizdir.? diye konuştu.

Kazanan Darende olmalı

Gültekin açıklamasının devamında; ?Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yapacağız. Kimseyi eleştirmeden yapacaklarımızı anlatacağız. İnşallah kırgınlıklar ve dargınlıkların yaşanmayacağı bir seçim süreci yaşarız. Biz Darende için yola çıktık. Kazanan Darende ve Darendeli olmalı.? şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: