Polisler, kurban sevincini paylaştı

Polisler, kurban sevincini paylaştı

Polisler, kurban sevincini paylaştı
Gündem 25.10.2013 18:00:00 1896 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü?nde görevli polisler kestikleri kurbanlardan ayırdıkları hisseleri ihtiyaçlı vatandaşlara dağıtarak bayram sevincini paylaştı.

Polislerin kendi aralarında yaptığı organize ile kurban etlerinden kesemeyenlere ulaştırılmak üzere ayırdıkları paylar Toplum Destekli Polislik birimi tarafından dağıtıldı.

Polislerin yardım hassasiyeti

Polisler kurban yardımlarını ulaştırmak için bayram ziyaretinde bulundukları vatandaşlara çifte sevinç yaşattı. Polislerin hassasiyeti vatandaşları duygulandırdı. Ayşe Fatma Taşçıoğlu adlı yalnız yaşayan kadın polislerin ziyaret ve yardımına teşekkür ederek; ?Allah?a emanet olun dualarımız sizlerle.? dedi.

Taşçıoğlu ayrıca bozuk olan cep telefonunu tamir ettirmelerini istediği polislerden zorda kalacağı her hangi bir durumda tek arayacağı kişi olduklarını söyledi. 

Toplumsal dayanışma örneği

Toplum Destekli Polislik biriminde görev yapan Mahmut Özkan kurban yardımlarını ulaştırırken yaptığı konuşmada, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak Kurban Bayramı?nda emniyet teşkilatı olarak ihtiyaçlı vatandaşları diğer zamanlarda olduğu gibi unutmadıklarını belirtti.

Özkan; ?Toplum Destekli Polislik birimi olarak arkadaşlarımızın sizlere ulaştırmak üzere ayırdığı kurban paylarından getirdik. Bayramlarımız hep güzel geçsin inşallah.? diye konuştu.

Engelliler unutulmadı

Polisler ikisi de işitme engelli olan Cafer ve Dilek Demirel çifti ile ailesini de ziyaret ederek kurban yardımı ulaştırdı. Cafer Demirel?in annesi Fadime Demirel polislere teşekkür ederek görevlerinde başarı diledi.

Demirel ayrıca polislere yaşadıkları sıkıntıları da anlatarak torunlarının eğitim ihtiyacı için yardım beklediklerini ifade etti.

Vatandaşlar kurban hissesi getiren polislere şeker ve kolonya ikram etti.


Anahtar Kelimeler: