Fuarlarda Darende İlgisi

Fuarlarda Darende İlgisi

Fuarlarda Darende İlgisi
Gündem 11.08.2007 22:48:00 3056 0

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 11-15 Temmuz tarihleri arasında 15.’si organize edilen Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivalinde Darende’yi Tiryandafil Otel ve Darende Eğitim Kurumları temsil etti.

İlçeler arasında ve sektörler arasında yoğun ilgi gören Tiryandafil Otel’in standına, Malatya Valisi H. İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın ayrıca ilgi gösterdi. Darende’yi çok beğendiğini söyleyen Vali Daşöz, ilçemizin turizm alanında çok güzel çalışmalara imza attığını söyledi.

Tiryandafil Otel, Darende ve Gürün Haber Gazeteleri, Balmar Marketleri, Hasbahçe İşletmesi ve Somuncu Baba Simit Fırını gibi kuruluşların bağlı olduğu Asil Ltd. Şti’nin Genel Müdürü Mustafa Göy gazetemize fuarla ilgili yaptığı açıklamada fuara katılmalarının sebebinin bölgenin parlayan yıldızı Darende’nin tanıtımı için fuar fuar gezilerek ilçeye turizmci çekmek amacı içerisinde olduğunu söyledi. Göy ayrıca Darende’nin tanıtımı için üzerine düşecek her türlü görevde yer alacaklarını ifade etti.

Tiryandafil Otel Müdürü Hüseyin Yaşar ise Darende’yi tarih, doğa ve inanç turizminin mola noktası durumuna getirmek için bu tür etkinliklere katılımlarına devam edeceğini söyledi. Türkiye’nin birçok ilinden fuara gelen ziyaretçilerin ilgisiyle karşılaştıkların söyleyen Yaşar, tek amaçlarının Darende’nin her alanda tanıtımını yapmak olduğunu söyledi.


Anahtar Kelimeler: