Hulusi Kaya AK Parti?den aday adayı oldu

Hulusi Kaya AK Parti?den aday adayı oldu

Hulusi Kaya AK Parti?den aday adayı oldu
Gündem 22.10.2013 18:29:00 3039 0

İstanbul`da ticaret yapan işadamı hemşehrimiz Hulusi Kaya, Darende Belediye Başkanlığı için AK Parti`ye aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek`e başvuru dosyasını teslim eden Hulusi Kaya, hizmet için yola çıktığını belirtti.

Kaya konuşmasında; "Tarihin sayfalarına not düşmek için sizlerle buralardayız. Tüm medeniyetlerin temelinde hayal vardır, hayal kuran hiçbir yürek acı çekmemiştir. Kayıp edecek zamanımız yoktur. Osmanlı döneminde birçok paşalar yetiştiren Darende`mizin, kendine yakışır bir belediye başkanı seçeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar ihmal edilmiş hizmetleri hayata geçirmek, Darende`nin şehirleşme ve yeniden yapılanmadaki hak ettiği değere ulaşması amacıyla yeni bir heyecan yeni bir kadroya ihtiyaç olduğunu kaydeden Kaya; "Başta kentsel dönüşüm olmak üzere, turizm, sanayileşme ve ilçemizin sürekli olarak verdiği göçü önlemenin yollarını aramanın çabası içerisinde olacağız" diye konuştu.

Darende`nin sorunları ve çözüm yollarını bildiğini kaydeden Hulusi Kaya, açıklamasını "Aday olunca projelerimi açıklayacağım" şeklinde tamamladı.


Anahtar Kelimeler: