Erman Ilıcak MYO´nu ziyaret etti

Erman Ilıcak MYO`nu ziyaret etti

Erman Ilıcak MYO´nu ziyaret etti
Eğitim 9.10.2013 22:37:00 8147 0

2 yıl önce eğitime başlayan ve geçtiğimiz dönem ilk mezunlarını veren İnönü Üniversitesi Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu?nun öğrenci sayısı, yeni açılan İnşaat Teknolojisi programına kayıt yaptıranlarla 204?e ulaştı.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Erman Ilıcak, yaptırdığı ve babası Bekir Ilıcak?ın adı verilen okulu ziyaret etti.

Okulu gezerek birimler ve eğitim faaliyetleriyle ilgili bilgiler alan Ilıcak, kendisine iletilen sorunları da dinleyerek not aldı. İlçede yüksek öğrenim yurdu olmamasından dolayı okul öğrencilerinin yaşadığı sorun da Ilıcak?a iletildi.

96 erkek 108 kız öğrenci okuyor

Yüksek Okul Müdür Yardımcısı Bilal Taşyürek, gıda teknolojisi, optisyenlik ve yeni açılan inşaat teknolojisi programlarında 96 erkek 108 kız öğrenci olduğunu belirtti. Taşyürek, yeni açılan programa 37 öğrencinin kayıt yaptırdığını ve toplamda okuldaki öğrenci sayısının 204?ü bulduğunu kaydetti.

Kendisine verilen bilgileri dinleyerek ilgililere teşekkür eden Ilıcak, okula olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.


Anahtar Kelimeler: