Kaymakam köy gezilerine başladı

Kaymakam köy gezilerine başladı

Kaymakam köy gezilerine başladı
9.10.2013 22:29:00 9125 0

Bir süre önce Darende Kaymakamlığına atanan Bünyamin Kuş ilçemize bağlı köylere ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı.

Göreve başlamasının ardından ilçeye bağlı köyleri ilgili daire müdürleri ile ziyaret ettiklerini belirten Kaymakam Kuş, 45 köyün tamamını gezerek, yerleşim alanlarını hem yakından tanıma hem de vatandaşlarla görüşerek varsa yaşadıkları sıkıntıları yerinde görme imkanını bulacaklarını söyledi.

Gökçeören Köyü’nü ziyaret eden Kuş, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce yapılan köy içi kilitli parke çalışmalarını inceledi.

Köyü güzelleştiren çalışma

Köy Muhtarı Ş. Hamit Koyun’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Kuş, Gökçeören’in devlet-vatandaş işbirliği ile güzel bir görünüme kavuşmuş olduğunu söyledi.

Muhtar Koyun, kendisinden önce 2.5 yıl görev yapan Hulûsi Şahin’in dönemi ile köyde toplam 4 bin metrekare alanın kilitli parke taşı ile kaplandığını belirtti.

Koyun; “Köyümüzün daha önceden alt yapısının tamamlanmasının ardından meydan ve bazı yolların kilitli parke taşları ile kapladık. Ayağımız tozdan çamurdan kurtuldu. Valiliğimiz, İl Özel İdaresi ve Kaymakamlığımıza köyümüzde yapılan çalışmalara sağladıkları destekten dolayı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Köydeki ziyarete Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Varol ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İ. Alaattin Ateş de katıldı.


Anahtar Kelimeler: