Vakfa “Teşekkür Plaketi” verdi

Vakfa “Teşekkür Plaketi” verdi

Vakfa “Teşekkür Plaketi” verdi
Gündem 16.09.2013 12:38:00 2315 0

Sivas Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Mehmet Aktaş veda ziyaretinde bulunduğu Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’e “Teşekkür Plaketi” takdim etti.

Vakfın Darende’ye ve insanlığa sunduğu hizmetlerle örnek teşkil ettiğini dile getiren Aktaş; “İnsanların ve toplumun faydasına olan her işte Hulûsi Efendi Vakfı’nın verdiği destek, çalışmalarımıza değer katmış güç vermiştir.” dedi.

Yaptığı her işte insana değer veriyor

Her alanda örnek gösterilecek çalışmalar sergileyerek ilçemizin gelişmesinde, insanların daha güzel imkânlara kavuşmasında ve Darende’nin adının herkes tarafından en güzel şekilde tanınmasında vakfın büyük katkıları olduğunu kaydeden Aktaş; “Hizmetleriniz her türlü takdirin üzerindedir. Hulûsi Efendi Vakfı, Darende’nin en önemli değeridir. Çünkü yaptığı her işte insana değer vererek hizmet üretmektedir.” diye konuştu.

Hayırla anılmak büyük kazanım

Darende’de görev yapmanın kendisi için bir “ayrıcalık” olduğunu dile getiren Aktaş; “Güzel bir ilçede, güzelliklere şahit olup, güzel işler ortaya koymaya çalıştık. Hayırla anılmak bizim için en büyük kazanım olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Hamidettin Ateş de Aktaş’a yeni görevi ve hayatında başarılar diledi. Ateş, Aktaş’tan Darende’yi unutmamasını beklediğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: