30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Gündem 30.08.2013 10:31:00 2763 0

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Darende`de törenlerle kutlandı. Törende günün anlamına ilişkin konuşmayı yapan Jandarma Kıdemli Başçavuş Nadir Ceylan 30 Ağustos zaferinin “Esaret altında bulunan diğer milletlere de ilham kaynağı” olduğunu söyledi.

Hükümet Konağı önünde yapılan törende Kaymakam Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli ve Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Büyük zaferle, Türk milletinin asla esir edilemeyeceği ve semaları süsleyen Türk Bayrağı’nın göklerden indirilemeyeceğinin bütün dünyaya ilan edildiğini dile getiren Ceylan; “Bu zafer namusumuzu ve mukaddes değerimizi düşman saldırısından kurtarmakla kalmamış, aynı zamanda esaret altında bulunan diğer milletlere de ilham kaynağı olmuştur” diye konuştu.

Ceylan konuşmasında canlarını feda ederek, Türk milletine eşsiz bir vatan bırakan şehitleri rahmetle gazileri de saygıyla andığını belirtti.

İlçedeki resmi kurum amirleri, askerler, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş yöneticilerinin de katıldığı törenden sonra Kaymakam Bünyamin Kuş, makamında tebrikleri kabul etti.

 

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2603


Anahtar Kelimeler: